Chant'Oers viert hun twintigjarig bestaan met een heel jaar feest. Dat feestjaar begint op vrijdag 12 april met een jubileumconcert. Allerlei activiteiten zullen volgen, maar dat jubileumconcert is al de moeite waard. In d'Oew School (Kerkstraat 18 te Oerle), zal het ruim zeventig leden tellend koor met verve dit mooie jaar openen. Aanvang 20.00 uur

Basic Light zingt op zondagmiddag 26 mei in het kerkje te Berlicum. Dat kerkje wat je vanuit Rosmalen altijd ziet als je Berlicum binnen rijdt. Basic Light wordt vanaf dit seizoen door Peter gedirigeerd en er is een divers repertoire, waarin popsongs en close harmony naast 'gewone' arrangementen worden gezongen.  Pianobegeleiding en a capella passen heel goed bij Basic Light. Aanvang 14.00 uur en de toegang is gratis.

Op zaterdag 25 mei treedt D'Accord op tijdens het Fulco's vocaal festival in IJsselstein, tussen 12.00 uur en 18.00 uur. Een festival vol met koren.

De Bambergers organiseren jaarlijks het 55+ carnaval en tegenwoordig heet dat: Veur altijd jong. Niets blijft hetzelfde. Traditiegetrouw zijn de voorstellingen op donderdag (28 februari) en vrijdag (1 maart) voor carnaval. Kaarten via het theater. Ook de komende editie kunt U lachen en beleven!