D'Accord uit Breda gaat in IJsselstein zingen bij het Fulco's Vocaal Festival. Op zaterdag 25 mei zingt dit beweeglijke koor begeleid door een zestal bandleden twee maal een programma van een half uur. In het Fulcotheater is het optreden om 14.30 uur en om 16.30 uur op het overdekt buitenpodium Overtoom. Die twee programma's zijn natuurlijk anders van inhoud! Kom kijken en luisteren, het is ook een goede plaats om nieuw repertoire te leren kennen en regie te bestuderen!

EN: Op zaterdag 15 juni zingt D'Accord in Bavel. Samen met een orkest zullen zij met nog meer genodigden optreden in de tuin van de Pastorie in Bavel. Aanvang 20.00 uur.

Vrouwenkoor Confetti Helmond geeft een optreden in samenwerking met Zanggroep PABO op zondag 19 mei in 't Aambeeld te Stiphout (Helmond). Peter is de vervanger voor de dirigente Marjan Vree, die door ziekte tijdelijk het stokje heeft overgedragen. Confetti zingt en beweegt en zal hier het eerste optreden samen met Peter geven. En dat is leuk, want zanggroep PABO heeft ook vijf jaar lang onder zijn leiding gewerkt. Een reünie als het ware. 

Chant'Oers viert hun twintigjarig bestaan met een heel jaar feest. Dat feestjaar begon op vrijdag 12 april met een jubileumconcert. Allerlei activiteiten zullen volgen, zoals het concert op  donderdag 6 juli in D'Ouw School. Kerkstraat 18 te Oerle. Entree gratis en aanvang 20.00 uur.